Sorteer op
 • -50%

  PURE EFFECT SWEDEN clean bath
  PURE EFFECT SWEDEN clean bath

  PURE EFFECT – CLEAN BATH BADKAMERREINIGER

  Hardnekkige vlekken hebben een speciale behandeling nodig. Clean Bath (1l) is een duurzaam schoonmaakmiddel en zorgt voor effectieve verwijdering van kalk-, shampoo- en zeepresten.…

  € 19,00 € 9,50
 • -50%

  PURE EFFECT SWEDEN spray flacon
  PURE EFFECT SWEDEN spray flacon

  PURE EFFECT – ALL CLEAN SPRAY FLACON

  De spray flacon (300 ml) gebruik je voor het mengen van het All Clean (allesreiniger) concentraat. Een tweede spray flacon in huis komt altijd van pas, bijvoorbeeld om er één in de keuken…

  € 7,00 € 3,50

PURE EFFECT SWEDEN

 

SCHOONMAKEN EN GARMENT-CARE VOLGENS EEN NIEUW CONCEPT

De probiotische, duurzame schoonmaakmiddelen van Pure Effect Sweden bieden alles wat je nodig hebt voor allerlei oppervlakken in huis. Een unieke aanpak van vet, vuil en vieze geurtjes en tegelijkertijd vriendelijk voor jou, jouw huis, garderobe en het milieu! De unieke formule is gebaseerd op een actieve bacteriële cultuur die grondig reinigt en bij kieren komt die anders moeilijk schoon te maken zijn. Deze technologie wordt sinds 20 jaar in de professionele schoonmaak gebruikt en nu is het ook mogelijk om deze innovatieve producten thuis te gebruiken.

CLOTHING MIST EN SHOE MIST

Naast de schoonmaakmiddelen zijn er twee licht geparfumeerde mists ontwikkeld, die ongewenste geuren uit kleding, schoenen en ander textiel laten verdwijnen. Met de mists stel je wasbeurten uit en was je minder vaak. Ideaal voor onderweg en onmisbaar voor reizigers.

-

PURE EFFECT SWEDEN: CLEAN & CARE

Pure Effect was launched in Sweden in 2015 – the first in the Nordic market to offer biotechnological garment care and cleaning products for the home. The products are based on an active bacterial culture that cleans deep beneath the surface. Pure Effect’s products are tough on odors, grease and dirt, while kind to people and the planet.

 
© 2015 - 2021 The Style Hunter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel