The Style Hunter is een online Lifestyle Store die ernaar streeft om naast de grotere merken ook unieke en bijzondere items aan te bieden. Meer en meer willen we de focus leggen op handmade en fairmade, op kleine ateliers en bijzondere objecten. Bij The Style Hunter houden we van "less is more", details, eenvoud. We hopen je te overspoelen met een instant "feelgood-gevoel" en te inspireren.

Naast de shop, komen we ook graag bij je langs voor stylingadvies. We denken graag met je mee qua indeling, kleurgebruik en materialen. Onze items bij je thuis zien staan? Dat kan ook, dan komen we gezellig langs en proberen we een mooi, stijlvol geheel te creeeren met je eigen objecten, in jouw sfeer. 

Als we het over "we" hebben, gaat het eigenlijk over "ik", mezelf. Hoe het begon? Uit het niets, met een eerste Pics&Blocks.... Een houten blokje met een foto, quote of tekening die niet aan te slepen waren. In no time werden ze verkocht bij meer dan 100 verkooppunten, ook in het buitenland. Door een fijn contact met 1 van die winkels, besloot ik een shop-in-shop te openen en me nog meer te gaan focussen op styling en interieur. Daaruit is de webshop ontstaan. Met heel veel passie en energie probeer ik me met The Style Hunter te onderscheiden van de massa, "stand out in the crowd". "we" is dus "ik": laden & lossen, inpakken, website bouwen, inkopen, advies geven, events organiseren: allemaal even tof!

Pascale

 

 
© 2015 - 2024 The Style Hunter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel